Wij leveren professionele kwaliteit panelen
én randapparatuur tegen scherpe prijzen

Wie zijn wij:

Sinne Technyk is een dynamisch bedrijf met een persoonlijke benadering.

Sinnetechnyk is ontstaan uit een combinatie van interesse en het bewust omgaan met het milieu en ziet een belangrijke toekomst weggelegd voor zonne-energie en wil iedereen hiervan laten profiteren. Omdat wij merk onafhankelijk zijn zoeken wij naar de meest ideale oplossing voor u als klant.

Zonne-energie is goedkoper

Zonne-energie is niet vervuilend, geruisloos en kan worden gebruikt zolang de zon bestaat. Dankzij de gewonnen zonne-energie kunnen we langer de bronnen van fossiele energie gebruiken en is er ook minder vervuiling. Het grootste deel van de energie die huishoudens en ondernemingen gebruiken is afkomstig uit fossiele bronnen, zoals aardgas, aardolie en steenkool. Bij de verbranding van deze fossiele brandstoffen komt CO2 vrij. Bovendien raken de fossiele bronnen in de toekomst uitgeput. Het is niet ondenkbaar dat daardoor de energieprijzen fors zullen stijgen.

Maar niet alleen het bewust omgaan met het milieu is een reden om zonne-energie op te wekken, het is ook een zeer goede investering. De aanschafprijzen van zonnepanelen en/of een zonneboiler zijn binnen 10 jaar terug verdient. Voor ondernemers is er de energie investerings aftrek waardoor de panelen nog eerder terug zijn verdient.

Particulieren kunnen gebruik maken van een groene lening (b.v. Greenloans) of de hypotheek. Omdat zonnepanelen en zonneboilers vallen onder het verbeteren van de woning is het aftrekbaar van de belasting. Dit is natuurlijk een besparing van het geleende geld. Mocht u voldoende vermogen op een spaarrekening hebben staan dan is de opbrengst van de zonne-energie met zo’n 5% hoger dan de rente die u op een gemiddelde spaarrekening krijgt.

Zonnepanelen Friesland Sinne Technyk