Prijzen complete systemen zonnepanelen
DHZ-pakketten tegen aantrekkelijke prijzen

Prijzen complete systemen zonnepanelen

Wat kosten zonnepanelen? Hier vindt u de actuele prijzen van de complete systemen zonnepanelen. De complete systemen zijn inclusief alle materialen. De prijs geldt dus voor: zonnepanelen, omvormers, montagemateriaal, kabels en stekkers. Alle pakketten kunnen door Sinne|Technyk worden geïnstalleerd maar zijn ook als Doe-Het-Zelf (DHZ) pakket leverbaar. Voor DHZ-systemen tot 25 panelen worden € 75 bezorgkosten (incl. btw) gerekend en DHZ-pakketten groter dan 25 panelen kosten € 150(incl. btw).

Pakketten afhalen kan ook.

Alle prijzen zijn exclusief montage, AC materialen en verzendkosten .

Op dit moment zijn er geen prijslijsten beschikbaar.

Meer informatie of een passende offerte?
Neem vrijblijvend contact met ons op »

Aan deze prijslijsten kunnen geen rechten worden ontleent.

levertijd ±5 werkdagen.

Panasonic zonnepanelen op een energie neutrale woning in Grou

Veel gestelde vragen

Wat zijn de beste zonnepanelen?

Er zit veel verschil in de prijs en de kwaliteit van zonnepanelen. De kwaliteit van een zonnepaneel zit in de keuze van de materialen, de kwaliteitsnormen tijdens de productie en het minutieus uitvoeren van alle stappen van het productieproces zonder ‘de kantjes er af te lopen’. In de praktijk moet u er rekening mee houden dat goedkopere zonnepanelen waarschijnlijk met minder goede materialen zijn gemaakt. Bij de productie zijn de keuzes van de fabrikant meer gericht op een hoge productie dan op kwaliteit.

BTW zonnepanelen terugvragen

Sinds 2013 kunnen particulieren de BTW op een investering in zonnepanelen terugvragen. Het terugvragen van de BTW is relatief eenvoudig zelf te regelen maar u kunt het ook uit laten voeren door onze partner Stidufa (Stichting duurzaam fiscaal advies). U heeft er dan zelf geen omkijken naar.

Wat is salderen?

Als u zelf energie opwekt met zonnepanelen, gebruikt u de energie eerst voor uw eigen huishouden. Op de momenten dat uw zonnepanelen meer energie opwekken dan u nodig heeft, geeft u de elektriciteit terug aan het elektriciteitsnetwerk. Uw elektriciteitsmeter geeft aan hoeveel u teruglevert. Aan het eind van het jaar wordt de door u afgenomen stroom verrekend met de stroom die u heeft teruggeleverd. Deze verrekening heet salderen.

Moet ik nu zonnepanelen kopen af kan ik beter wachten?

De kwaliteit van de zonnepanelen is momenteel al zeer goed. Ze produceren minimaal 25 jaar schone stroom. De opbrengst van de zonnepanelen gaat nog steeds heel langzaam omhoog. Het is daarom niet waarschijnlijk dat toekomstige panelen dit voordeel gaan compenseren. Ieder jaar dat u als consument wacht, loopt u dus een besparing mis.

meer