Panasonic HIT N330

De zonnepanelen van A-merk Panasonic worden vervaardigd met de nieuwste fabricagetechnieken en zijn van absolute topkwaliteit. De HIT panelen van Panasonic staan bekend om haar hoge rendement, fantastische prestaties, slimme maatvoering en sinds kort ook vanwege haar uitzonderlijke productgaranties.

De Panasonic VBHN330SJ53 zonnepanelen zijn de nieuwste generatie HIT zonnepanelen met een vermogen van maar liefst 330 Wp. Dit 96-cels monokristallijne zonnepaneel maakt het mogelijk om 27% meer vermogen te realiseren met een kwart minder materiaalkosten en is hiermee een echte uitblinker. De panelen hebben een witte achterplaat, zwart frame en hebben een modulerendement van maar liefst 19,7%.

Het Panasonic HIT paneel heeft een vermogensgarantie van 25 jaar en sinds 01-01-2017 ook een standaard productgarantie van maar liefst 25 jaar. Eerder was deze productgarantie 15 jaar. Aanleiding voor de garantie uitbreiding zijn de fantastische prestaties van de HIT panelen in de afgelopen jaren.

Het enige dat je moet doen om gebruik te kunnen maken van de 25 jaar productgarantie, is het online registreren van het zonne-energiesysteem. Je klant ontvangt na registratie een persoonlijk certificaat met de uitgebreide productgarantie.

De zonnepanelen van Panasonic hebben uiteraard alle belangrijke keurmerken en certificaten.

Downloads