Panasonic HIT N335 Full Black

De zonnepanelen van A-merk Panasonic worden vervaardigd met de nieuwste fabricagetechnieken en zijn van absolute topkwaliteit. De HIT panelen van Panasonic staan bekend om haar hoge rendement, fantastische prestaties, slimme maatvoering en sinds kort ook vanwege haar uitzonderlijke productgaranties.

De Panasonic VBHN335KJ01 zonnepanelen zijn de nieuwste generatie HIT zonnepanelen met een vermogen van maar liefst 335 Wp. Dit 96-cels monokristallijne zonnepaneel maakt het mogelijk om ruim 25% meer vermogen te realiseren met een kwart minder materiaalkosten en is hiermee een echte uitblinker. De panelen hebben een zwarte achterplaat, zwart frame en hebben een modulerendement van maar liefst 20%.

Het Panasonic HIT paneel heeft een vermogensgarantie van 25 jaar en sinds 01-01-2017 ook een standaard productgarantie van maar liefst 25 jaar. Eerder was deze productgarantie 15 jaar. Aanleiding voor de garantie uitbreiding zijn de fantastische prestaties van de HIT panelen in de afgelopen jaren.

Het enige dat je moet doen om gebruik te kunnen maken van de 25 jaar productgarantie, is het online registreren van het zonne-energiesysteem. Je klant ontvangt na registratie een persoonlijk certificaat met de uitgebreide productgarantie. Klanten van Sinne Technyk hoeven dit niet zelf te doen, wij zorgen dat u het certificaat krijgt.

De zonnepanelen van Panasonic hebben uiteraard alle belangrijke keurmerken en certificaten.

Downloads